CSS - Cyklosport Sobotka ONLINE BIKE E-SHOP

Koloběžky, Odrážedla - Koloběžky

Koloběžka CRUSSIS CROSS  

Vaše cena: Kč s DPH
Běžná cena:13 590,00 Kč
Ušetříte - sleva:4.42% / 600,00 Kč
Barva:
Dostupnost:Běžně dodáváme do 3 dnů
Množství:

 

Koloběžka CRUSSIS CROSS 

Jízda na koloběžkách CRUSSIS je zábava, relax i maximální sportovní  zážitek! Jak už sám název napoví, jedná se o sportovně laděné koloběžky,  vhodné zejména do terénu, pro MUSHING (jízda se psím spřežením) nebo na  sjezd. Díky vysoké tuhosti patentovaného řešení rámu s krátkým  rozvorem, se energie při odrazu neztrácí, ale je s maximální účinností  přenášena do přímého směru jízdy. Stejně dobře pak drží stopu při  vyšších rychlostech v náročném terénu! Kola jsou obuta na špičkové  pláště SCHWALBE TOUGH TOM přední 26" a  JUMPIN JACK zadní 20", vyvinuté  speciálně pro jízdu v terénu. Velké bloky plášťů zabírají v písku i blátě a zvláštní vrstva chrání bok proti proražení. Náboje s průmyslovými ložisky mají při jízdě minimální odpor a vynikající  setrvačnost. Koloběžka je vybavena hydraulickými kotoučovými brzdami  TEKTRO, které neztrácí brzdný účinek ani při dlouhém a intenzivním  brzdění. Odpružená vidlice vyšší řady ZOOM je uzamykatelná z řidítek a  zaručuje maximální komfort při jízdě v jakémkoliv terénu. Vidlici lze za  jízdy kdykoliv přímo z řidítek zamknout nebo odemknout podle toho jak  je potřeba. Konstrukce rámu je zesílena v nejnamáhanějších částech  koloběžky.  Velmi příjemná anatomická madla perfektně padnou do každé  ruky a perfektně sedí v dlani i při jízdě v těžším terénu. Koloběžka je  určena juniorům od 12 let až po dospělé do 200cm.

CROSSky jsou určeny zejména do terénu, pro MUSHING  (jízda se psím  spřežením), nebo sjezdy. Bez psího spřežení nejsou díky vyšší světlé  výšce nášlapu vhodné na rovinné cesty.

Díky tuzemské výrobě garantujeme českou kvalitu a jedinečný design za  příznivou cenu. Koloběžky vyrábíme v ČR pod vlastní značkou CRUSSIS.  Naše rámové a designové řešení máme patentované pro celou EU a USA.

PARAMETRY

Brzdy: Hydraulické TEKTRO Auriga
Délka: 1750 mm
Délka nášlapu: 480 mm
Hmotnost: 12 kg
Kola: Přední 26“ a zadní 20“
Madla: CRUSSIS, ergonomicky tvarovaná
Náboje: CRUSSIS DISC, s průmyslovými ložisky
Nosnost: 150 kg
Pláště: SCHWALBE Tough Tom/Jumpin´Jack
Představec: CRUSSIS Alu, 31,8/105 mm
Ráfky: Přední 26“ a zadní 20“, CRUSSIS dvoustěnné
Rám: CRUSSIS se šroubovaným nášlapem
Řídítka: CRUSSIS Alu MTB, 620 mm
Rozvor kol: 1200 mm
Světlost nášlapu: 120/75 mm
Vidlice:  ZOOM VAXA R-LO, uzamykatelná z řidítek
Výška: 1070 mm

« zpět
designed by Panavis & Panadela | contents ©2024 Cyklosport Sobotka | powered by Online Shop Panavis v2.8 & Quick.Cart