CSS - Cyklosport Sobotka ONLINE BIKE E-SHOP

LYŽOVÁNÍ - Lyže

Běžecké lyže FISCHER TWIN SKIN SPEEDMAX 3D MEDIUM 2022/23 

Vaše cena: Kč s DPH
Běžná cena:18 290,00 Kč
Ušetříte - sleva:7.11% / 1 300,00 Kč
Velikost:
Množství skladem:1
Množství:

Běžecké lyže FISCHER TWIN SKIN SPEEDMAX 3D MEDIUM 2022/23

SOUČÁSTÍ TĚCHTO LYŽÍ NENÍ VÁZÁNÍ!

DOPORUČENÉ VÁZÁNÍ:
https://www.sobotkasport.cz/eshop/Bezecke-vazani-FISCHER-WORLD-CUP-CLASSIC-IFP-22-23,2703.html 

 

Technologie

AIR CORE HM CARBON

AIR CORE HM CARBONTo nejnovější ze Světového poháru: osvědčený materiál Air Core v kombinaci s vysokomolekulárními karbonovými vlákny.
CLASSIC 902

CLASSIC 902Konstrukce závodních lyží s citelným odlehčením špičky a konce lyže pro přímý, rychlý a bezpečný odraz. Použití: univerzální až mokré podmínky, klistr.
DTG WORLD CUP PLUS

DTG WORLD CUP PLUSÚprava skluznice Plus ze Světového poháru. Vyniká velkou univerzálností použití. Hodí se pro všechny sněhové podmínky a při většine případů zaručuje ten nejlepší skluz.
GLIDING SIDEWALL

GLIDING SIDEWALLZbrusu nová technologie ze sveta závodního lyžování. Tenký, voskovatelný materiál na bocnici lyží snižuje trení a zvyšuje tak efektivitu skluzu.
COLD BASE BONDING

COLD BASE BONDINGRevoluce ve výrobě lyží: Technologie Speedmax, na ochranu homogenní molekulární struktury skluznice pro dokonalou absorpci vosku. Zaručuje maximální rychlost.
FINISH FIRST

FINISH FIRSTNová konečná úprava skluznice. Spojuje v sobě všechny jednotlivé technologické kroky v průběhu zpracovávání skluznice.
PREWAXED

PREWAXEDPreparace horkým voskem obsahujícím fluor. Nejlepší kluzné vlastnosti, ochrana proti znečištění a oxidaci. Powered by Vauhti.
PRECISION PAIRING SYSTEM

PRECISION PAIRING SYSTEMDalší generace párování lyží: plně automatizované statické i dynamické měření většího počtu párovacích kritérií slouží k přesnému výběru lyží a jejich optimálnímu párování.
COMPUTER FLEX CONTROL

COMPUTER FLEX CONTROLMinimalizuje rozdíly v páru lyží při zbytkovém napětí a výtlačné síle. Nejlepší vlastnosti při skluzu a odrazu.
FISCHER CARBON FIBRE

FISCHER CARBON FIBREMultiosová karbonová tkanina T300 1K pro špičku a konec lyže a jako laminát. Maximální zatížitelnost a minimalizace hmotnosti.
TWIN SKIN

TWIN SKINDva oddělené pásy, vsazené a integrované různě hluboko do skluznice, vedou k pružnému a harmonickému skluzu. Pásy z mohéru se obzvláště v tvrdých nebo ledovatých podmínkách starají o bezpečný odraz.

 

« zpět
designed by Panavis & Panadela | contents ©2024 Cyklosport Sobotka | powered by Online Shop Panavis v2.8 & Quick.Cart